ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομολόγησε ο 14χρονος αδερφός τη δολοφονία του 17χρονου στη Μάνδρα

16:59 - 04 Νοε 2022 | Ειδήσεις
Ομολόγησε ο 14χρονος αδερφός τη δολοφονία του 17χρονου στη Μάνδρα
Μια πραγματικά απρόοπτη εξέλιξη πήραν οι έρευνες για το θάνατο ενός 17χρονου στη Μάνδρα από πολυβόλο όπλο, καθώς πριν από λίγη ώρα ο 14χρονος αδερφός της οικογένειας ομολόγησε ότι εκείνος τον σκότωσε.

Συγκεκριμένα το 14χρονο παιδί, ομολόγησε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εκείνος σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του και μάλιστα αυτή την ώρα κατευθύνεται προς την τοποθεσία προκειμένου να υποδείξει στην αστυνομία που πέταξε το όπλο.

To χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ, τον 17χρονο είδε νεκρό, στην θέση Λούτσα, διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση, που έσπευσε στο σημείο. Δίπλα στη σορό του ανήλικου βρέθηκε ένας κάλυκας από πυροβόλο όπλο.

Η Αστυνομία αναζητούσε τον ανήλικο αδελφό του, με τον οποίο είχαν πάει μαζί σε σημείο της περιοχής, για να μαζέψουν πρόβατα που είχαν, ενώ τον εντόπισε λίγο αργότερα.

Αφού έδωσε πολύωρη κατάθεση μαζί με τον πατέρα του, τελικά ομολόγησε ότι το έκανε ο 14χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κοντά στο σημείο είχε βρεθεί πεσμένη μια καραμπίνα με τις αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για το φονικό όπλο.

Ακόμα νωρίτερα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, το χαμόγελο του παιδιού υποστήριξε πως είχε δεχθεί ανώνυμες καταγγελίες εις βάρος του πατέρα για κακοποίηση των παιδιών, ενώ αναφέρεται ότι μητέρα και πατέρας παραμελούσαν τα παιδιά τους και συχνά δεν τα έστελναν σχολείο.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:06 - 04 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.