ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό

15:14 - 29 Νοε 2022 | Ειδήσεις
Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά τη χθεσινή έφοδο της οικονομικής αστυνομίας σε ακίνητα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας σε Κολωνό και Ραφήνα, βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν έπειτα και από την απάντηση που έλαβαν οι αστυνομικοί από τράπεζα πως η πρεσβυτέρα πριν από περίπου μία εβδομάδα επισκέφθηκε θυρίδα, κάνοντας κάποιες κινήσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί περισσότεροι από 4 τραπεζικοί λογαριασμοί: του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας – κοινοί ή προσωπικοί, σε μόνο δύο τράπεζες ενώ αναμένονται οι απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα. Οι δύο θυρίδες που βρέθηκαν ανήκουν η μία ανήκει στην Κιβωτό και η άλλη στη μητέρα του Πατέρα Αντώνιου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν βρεθεί και 300.000 ευρώ στους προσωπικούς τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπου ερευνάται η προέλευση τους, καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως τα χρήματα ενδεχομένως δεν προέρχονται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους και δεν δικαιολογούνται από αυτά.

Σημειώνεται πως ήδη, έπειτα από εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεσμεύτηκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, των γονιών του, αλλά και της πρεσβυτέρας καθώς και οι θυρίδες, που εντοπίστηκαν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.