ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: 16χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε καταδίωξη- Συνελήφθη αστυνομικός

13:34 - 05 Δεκ 2022 | Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: 16χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε καταδίωξη- Συνελήφθη αστυνομικός
Στην εντατική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ένας 16χρονος οδηγός που πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά την καταδίωξή του από την Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη επειδή δεν πλήρωσε τη βενζίνη που έβαλε σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο ανήλικος είχε πάει στο βενζινάδικο επί της οδού Μοναστηρίου περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12) και, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αφού έβαλε 20 ευρώ βενζίνη, έφυγε χωρίς να πληρώσει.

Ο πρατηριούχος ειδοποίησε την Αστυνομία και περιπολικό εντόπισε το όχημα στη Συμμαχική Οδό. Έπειτα από καταδίωξη του ΙΧ που δεν σταμάτησε στα σήματα των αστυνομικών, φέρεται να προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικό και τότε αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Το όχημα προσέκρουσε σε τοίχο και ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

Ο αστυνομικός που φέρεται να χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης συνελήφθη. Πρόκειται για άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ και με εντολή εισαγγελέα κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:40 - 05 Δεκ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.