ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάτρα: Τι κατέθεσε ο 35χρονος Ρομά που του έβαλαν φωτιά

14:11 - 03 Ιαν 2023 | Ειδήσεις
Πάτρα: Τι κατέθεσε ο 35χρονος Ρομά που του έβαλαν φωτιά
Στις τοπικές αρχές κλήθηκε να καταθέσει ο άνδρας, τον οποίο βιντεοσκόπησαν να λέει γονατιστός τα κάλαντα, ενώ εν συνεχεία του έβαλε φωτιά, ομάδα ανδρών στην Πάτρα.

Στο βίντεο, το οποίο μάλιστα ένας εκ των ανδρών ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίντερνετ, ο 35χρονος Ρομά φαίνεται να λέει τα κάλαντα γονατιστός, ενώ στη συνέχεια οι άνδρες του βάζουν φωτιά στο παντελόνι, την οποία ευτυχώς πρόλαβε να σβήσει γρήγορα προτού αποκτήσει σοβαρά εγκαύματα.

Μετά το ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι οποίες προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας.

Στην κατάθεσή του o 35χρονος φέρεται πάντως να είπε στους αστυνομικούς πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται, ενώ σημείωσε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα, είπε πως μόνος του γονάτισε. Όμως, αν και ερωτήθηκε, δεν απάντησε στο ερώτημα ποιος του έβαλε φωτιά.

Ακόμα, ο 35χρονος δήλωσε πως πηγαίνει συχνά στην συγκεκριμένη επιχείρηση, ώστε να αναζητήσει παλιά υλικά. Η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης δίωξης θα αναζητήσει υλικό για την υπόθεση και θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:39 - 04 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.