ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βασίλης Τόπαλος: Διευκρινίσεις του Τζάνειου για τη νοσηλεία του πυγμάχου

18:28 - 03 Ιαν 2023 | Ειδήσεις
Βασίλης Τόπαλος: Διευκρινίσεις του Τζάνειου για τη νοσηλεία του πυγμάχου
Λεπτομέρειες αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 16χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου, που κατέληξε χθες (2/1), δίνει σε ανακοίνωσή του το Τζάνειο Νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν ο νεαρός αθλητής.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός πυγμάχος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι έπειτα από πτώση στην τουαλέτα γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται επί μέρες, μέχρι και το θάνατό του χθες Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι συλλέγεται το απαραίτητο υλικό για το περιστατικό και άμεσα θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Σε σημερινή του ανακοίνωση, με αφορμή το θάνατο του νεαρού πρωταθλητή, το Τζάνειο Νοσοκομείο αναφέρει τα εξής:

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος.

Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μμ.».

 

 




Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.