ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία Τέμπη: Αναβάλλονται οι εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις του τριημέρου

14:19 - 01 Μαρ 2023 | Ειδήσεις
Τραγωδία Τέμπη: Αναβάλλονται οι εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις του τριημέρου
Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλονται οι εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις του επόμενου τριημέρου, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους, που κήρυξε ο πρωθυπουργός μετά τη σημερινή (1/3) τραγωδία στα Τέμπη.

Στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:

«Απέραντη η θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι αυτονόητο ότι αναβάλλονται όλες οι εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού μας πένθους».

Αναβάλλονται συνεπώς οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το ΠΑΟΚ-Λαμία.

Σήμερα (1/3) είναι επίσης προγραμματισμένοι αγώνες υδατοσφαίρισης (Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός για το Champions League και Πανιώνιος-Βάσας για το Euro Cup), ενώ αύριο (2/3) πρόκειται να γίνει ο δεύτερος προημιτελικός του Challenge Cup γυναικών στο βόλεϊ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ταργκοβίστε, καθώς και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές για τη Euroleague.

Την Παρασκευή (3/3) υπάρχει και η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο για τη διοργάνωση, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα διεξαχθεί.

{https://twitter.com/l_avgenakis/status/1630871061259485184}

Τελευταία τροποποίηση στις 14:34 - 01 Μαρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.