ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στιγμές από τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

11:59 - 28 Οκτ 2023 | Ειδήσεις
Στιγμές από τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρέλαση στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης.

Πριν την έναρξη της παρέλασης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού. Η πομπή με την πρόεδρο της Δημοκρατίας σταμάτησε δεκάδες μέτρα πριν την εξέδρα των επισήμων και η κ. Σακελλαροπούλου και περπάτησε την απόσταση μέχρι την εξέδρα όπου την υποδέχθηκε ο αρχηγίς ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Την παρέλαση παρακολουθούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ως εκπρόσωπους του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Μιχάλης Γεωργάλλας, ο Γενικός Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ Σταύρος Καλαφάτης, ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η υφυπουργός Τουρισμού Ελενα Ράπτη, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ» Δημήτρης Νατσιός, ο πρόεδρος των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» Βασίλης Στίγκας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστσς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίδειξη που θα κάνει στο τέλος της παρέλασης ο σμηναγός Χρήστος Πάρις Χαρίτος με το μαχητικό αεροσκάφος F 16, μέλος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε βίντεο:

Τελευταία τροποποίηση στις 14:24 - 28 Οκτ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.