ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακύρωση ακτοπλοϊκών δρομολογίων λόγω θυελλωδών ανέμων

20:39 - 25 Νοε 2023 | Ειδήσεις
Ακύρωση ακτοπλοϊκών δρομολογίων λόγω θυελλωδών ανέμων
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται προς το παρόν μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Ματαιώνονται, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά προς Χανιά, με το πλοίο «Βενιζέλος» και προς Ηράκλειο με το πλοίο «Κρήτη 2». Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις πορθμειακές γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Ρίο-Αντίρριο και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα (25/11) και την Κυριακή (26/11) καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ανακοινώθηκε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ, το οποίο προβλέπει κακοκαιρία για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο (25/11 και 26/11), με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ θυελλώδεις ανέμους σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα και τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και πρόσκαιρα της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση από το Σάββατο το βράδυ και κυρίως την Κυριακή, που θα υποχωρήσει κατά 8 με 10 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και κατά 4 με 6 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:39 - 25 Νοε 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.