Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

«Η σύνθεση και η λειτουργία της Επιτροπής Σεισμικού Κινδύνου, όπως και της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου είναι απολύτως νόμιμες και έχουν ως κυρίαρχα κριτήρια την επιστημονική και ενδελεχή εξέταση των φαινομένων και εν συνεχεία την πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πολιτών (...) Οι προσωπικές ατζέντες του καθενός, τέτοιες στιγμές, δεν πρέπει να αφορούν κανέναν», ανέφεραν το απόγευμα της Τρίτης (11/2) πηγές από το Υπουργείο, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Κικίλιας, σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Τσελέντη.
Η αντίδραση του κ. Τσελέντη ήταν άμεση, καθώς, μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, έκανε λόγο για «φαιδρή απάντηση» και «γελοία πολιτικά αφηγήματα».
«Για την ταμπακιέρα και τα ΦΕΚ Τίποτα. Για το πως επελέγησαν με άνωθεν εντολές συγκεκριμένα άτομα με συγγενική σχέση με την πολιτική ηγεσία από το σύνολο των πολύ πιο άξιων σχετικών με το αντικείμενο των σεισμών της χώρας επιστημόνων κουβέντα», αναφέρει αρχικά ο κ. Τσελέντης στην ανάρτησή του, ενώ στη συνέχεια λέει πως η υπόθεση θυμίζει «κάτι από Τέμπη».