Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Το τροχαίο σημειώθηκε στο πάρκο Γουδέ στην εθνική οδό Σπάρτης-Μολάων όταν το αυτοκίνητο με τους τρεις φοιτητές έφυγε από τον δρόμο, για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε σε δέντρο και ανετράπη.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι τρεις νέοι 21 ετών οι δύο νεκροί και 24χρονος ο τρίτος απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από πυροσβέστες και μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Σπάρτης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
{https://x.com/pyrosvestiki/status/1897827484948640066}
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το όχημα με τους τρεις νέους βρισκόταν αυτοκίνητο με φίλες τους, οι οποίες φέρονται να έχουν περιγράψει ότι ξαφνικά έχασαν από μπροστά τους το αυτοκίνητο με τους τρεις φοιτητές και το μοναδικό που είδαν ήταν μια ρόδα να πετάγεται στον αέρα.