ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Grand Award για τον ΔΕΣΦΑ στα «Environmental Awards 2018»

13:23 - 12 Ιουλ 2018 | Περιβάλλον
Grand Award για τον ΔΕΣΦΑ στα «Environmental Awards 2018»
Ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), για μια ακόμη χρονιά, απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στην τελετή απονομής των “Environmental Awards 2018”, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10 Ιουλίου, στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη.

Ειδικότερα, ο ΔΕΣΦΑ παρέλαβε την υψηλότατη διάκριση GRAND AWARD στην κατηγορία «Climate Protection». Πρόκειται για ένα βραβείο, το οποίο λαμβάνουν όσες εταιρείες ξεχωρίζουν για την εξαιρετική πορεία, τη δέσμευσή τους και τους φιλόδοξους στόχους τους στη διαρκή περιβαλλοντική βελτίωση και βιώσιμη ανάπτυξη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Διαχειριστής έλαβε τη διάκριση για την «Εκμετάλλευση Απορριπτόμενης Θερμικής ενέργειας» και τη «Μείωση Εκπεμπόμενων Αερίων Θερμοκηπίου». Τη διάκριση παρέλαβε από πλευράς του ΔΕΣΦΑ, ο Προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος της εταιρείας, κ. Ε. Δρόσος.

Το βραβείο GOLD AWARD στην κατηγορία «Sustainable Infrastructure Development» παρέλαβε ο κ. Δ. Σαρρής, Διευθυντής Διαχείρισης Ροής του Διαχειριστή, ενώ το SILVER AWARD στην κατηγορία «Waste Management» παρέλαβε ο κ. Ι. Χωματάς, Διευθυντής Δραστηριότητας Διαχείρισης Έργων της εταιρείας.

Η τελετή λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Αθήνα, επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων της Ελλάδας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφόρο ανάπτυξη. Περιλαμβάνει μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης μέσω ενός online συστήματος αξιολόγησης μεταξύ πολλών και υψηλού επιπέδου συμμετεχόντων.

Τη φετινή εκδήλωση που βράβευσε τα πιο καινοτόμα «πράσινα» έργα της χρονιάς διοργάνωσε για ακόμη μια φορά η εταιρεία Boussias Communications, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών, οι οποίες με τις πρακτικές τους εστιάζουν στην προαγωγή της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας, οργανισμών και φορέων του δημοσίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.