ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Η μετωπική σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, οι ολονύκτιες καταθέσεις υπουργών και η ολοκλήρωση των εργασιών με την κατάθεση Ρουσόπουλου σήμερα, καθώς και η πρόταση - βόμβα του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου για εργάσιμη εβδομάδα 3-4 ημερών και η θέση της υπουργού Απασχόλησης για την «μη διατάραξη των εργασιακών σχέσεων», απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Απορρίπτει την πρόταση η κυβέρνηση. Ενώ το ΕΒΕΑ προτείνει 4ήμερη εργασία".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ιδού η ενοχή του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο. Με έγγραφο του Απ. Φωτιάδη η κυβέρνηση Σημίτη επεξέτεινε το Αγιον Όρος στο νόμο... Ξάνθης".

* Η ΑΥΓΗ: "Μείωση μισθού ή απόλυση! Ωμός εκβιασμός του ΕΒΕΑ".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Τορπίλη ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική. Αφού δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για τους υπουργούς".

* ΤΟ ΒΗΜΑ: "Έγκλημα χωρίς τιμωρία. Αρνείται την Προανακριτική η ΝΔ Τέλος εργασιών της Εξεταστικής ως την Παρασκευή ζήτησε ο κ. Καραμανλής".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Παιχνίδια με το πενθήμερο. Πρόταση - "βόμβα" από τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ".

* ΕΘΝΟΣ: "Με κεντρικό σχέδιο οι ανταλλαγές. Ο Ευ. Μπασιάκος αποκαλύπτει "συντονισμένους κυβερνητικούς χειρισμούς".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πινγκ - πονγκ κατηγοριών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Για κουκούλωμα του σκανδάλου μιλάει η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Για τίναγμα στον αέρα με πυροτεχνήματα, λέει η Κυβέρνηση".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Μαχαίρι σε μισθούς - ασφάλιση. Με εβδομαδιαία εργασία τριών ή τεσσάρων ημερών".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Από τη γενιά των 700 ευρώ στη γενιά των 4 ημερών. Μερική απασχόληση - λόγω κρίσης - σε μεγάλες επιχειρήσεις".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "’ρον - άρον λουκέτο στην εξεταστική. Βατοπέδιο: Δεν άνοιξαν ακόμα όλοι οι λογαριασμοί για να φανεί τι κρύβουν".

* ΕΣΤΙΑ: "Θέατρο παραλόγου στην Εξεταστική. Παραβιάζονται θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές".

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αυλαία με ρήξη στην Εξεταστική. Σύγκρουση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ και νέα αλληλομετάθεση ευθυνών από υπουργούς για Βατοπέδι".

* Ο ΛΟΓΟΣ: "Πρόταση "βόμβα" στις εργασιακές σχέσεις. Εργάσιμη εβδομάδα 3-4 ημερών με μείωση αποδοχών πρότεινε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Απερρίφθη από την Φ. Πετραλιά".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Κουκούλωμα μετά τα αποκαλυπτήρια. "Μας βουλιάζουν τα αλληλοκαρφώματα υπουργών".

* Η ΝΙΚΗ: "Συντρίβουν τους εργαζόμενους με εργάσιμη εβδομάδα 3-4 ημερών. Η κυβέρνηση φέρνει τον εργασιακό μεσαίωνα".

* ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Είμαστε βλάκες αλλά όχι...απατεώνες". ΒΑΤΟΠΕΔΙ: η κυβέρνηση βρήκε ΤΟ επιχείρημα. Διαδοχολογούν, σφάζονται και ανασχηματίζονται ασύστολα οι "γαλάζιοι".

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ταξική πολιτική αντεπίθεση στην επίθεση του κεφαλαίου και των κομμάτων του. Μείωση εργασίας - μισθών και ασφάλισης απαιτεί το ΕΒΕΑ".

* Η ΧΩΡΑ: "Ο κουμπάρος έδωσε όλη την κυβέρνηση. Ο Μπασιάκος παρέδωσε στην Εξεταστική ένα "καυτό" δελτίου Τύπου".

* ΕΞΠΡΕΣ: "Μείωση χρόνου εργασία για αποτροπή απολύσεων. Πρόταση του ΕΒΕΑ για περιορισμό της απασχόλησης στις 3-4 ημέρες εβδομαδιαίως".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Στη δίνη της κρίσης η χώρα. Αύξηση 1-% των δανείων σε καθυστέρηση".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Βόμβα στην αγορά εργασίας. Εβδομάδα 3-4 ημερών προτείνει το ΕΒΕΑ. Λιγότερη δουλειά με μικρότερες απολαβές και εισφορές αντί για απολύσεις".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αγωνία στην κυβέρνηση για το δημόσιο έλλειμμα. Ο ΥΠΟΙΟ δεν αποκλείει την Κοινοτική Επιτήρηση το 2009".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.