ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Στα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου κυριαρχούν η αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ κ.Κοραντή και η αντικατάστασή του από τον Δ.Παπαγγελόπουλο, η μερική αποκρατικοποίηση της ΕΥΑΘ αλλά και η επικείμενη αναβάθμιση των ΤΕΙ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Με την ΕΥΠ θα καταπολεμήσουμε την εγκληματικότητα. Ο Πρ. Παυλόπουλος τοποθέτησε διοικητή της Υπηρεσίας τον Δ. Παπαγγελόπουλο".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Αυξάνεται ο αριθμός των διοριστέων μονίμων εκπαιδευτικών. Ο υπουργός Παιδείας ’ρης Σπηλιωτόπουλος μελετά την κατάργηση του θεσμού των ωρομισθίων".

Η ΑΥΓΗ: "Όλοι μαζί μπροστά. ΣΥΝ για ΣΥΡΙΖΑ από την ΚΠΕ του κόμματος". ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πράσινο φως για σαρωτικές επιχειρήσεις με στόχο το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία".

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Η ΕΥΠ όπως το... FBI. Αναλαμβάνει έγκλημα και τρομοκρατία. Παραιτήθηκε ο κ. Κοραντής, στη θέση του ο κ. Παπαγγελόπουλος".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "4 τομές αναβαθμίζουν τα ΤΕΙ. Εντός της εβδομάδας στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας".

ΕΘΝΟΣ: "Οι κοριοί έφεραν... τρομοφαγούρα. Καρατομήθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ παρά την εξάρθρωση της σπείρας των 16".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η ’γκυρα... απάντησε με παραβιάσεις στο Αιγαίο. Ενώ ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στους Τούρκους από την Μαδρίτη να σεβαστούν το πρωτόκολλο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Νέο μανιφέστο - φωτιά από τον Αλογοσκούφη. Για την οικονομία, την πολιτική και τη λειτουργία της Κυβέρνησης".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Τι κρύβει η ανατροπή στην ΕΥΠ. Ξαφνική αποπομπή του διοικητή μετά την επιτυχία στην εξάρθρωση του συνδικάτου".

ΕΣΤΙΑ: "Ανεύθυνη στάσις από το ΠΑΣΟΚ Συνεχείς πιέσεις για πρόωρες εκλογές".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Η ΕΥΠ κατά εγκλήματος, τρομοκρατίας. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος επικεφαλής της Υπηρεσίας".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Έμφαση στο θέμα της τρομοκρατίας ...θέλει να δώσει η κυβέρνηση. Αιφνίδια αντικατάσταση του διοικητή της ΕΥΠ, στο τιμόνι ο Δ. Παπαγγελόπουλος".

ΤΑ ΝΕΑ: "Τα CD του Βλαστού αποκεφάλισαν την ΕΥΠ. Δύο υπουργοί ζήτησαν την απομάκρυνση του διοικητή".

Η ΝΙΚΗ: "Δουλέμπορος" ο Τρομπούκης. Συνεργάτες "μπουμπούκια" υπουργών στην Αιτωλοακαρνανία".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ευρωπαϊκή Ένωση - Κυβέρνηση: Ενιαία αντιλαϊκή πολιτική ενάντια σε Έλληνες και μετανάστες".

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Νέο τοπίο στις τράπεζες με Οδηγία της Κομισιόν. Πιο υψηλές απαιτήσεις ιδίων κεφαλαίων για τα πιστωτικά ιδρύματα".

ΕΞΠΡΕΣ: "Διάθεση 23% της ΕΥΑΘ σε στρατηγικό επενδυτή. Απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων με στόχο την άντληση 70 εκατ. ευρώ".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέα έφοδος της Εφορίας. Στο στόχαστρο οι ελεύθεροι επαγγελματίες".
 
ΚΕΡΔΟΣ: "Χορός μνηστήρων στην ΕΥΑΘ. Η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων άναψε πράσινο φως για το 23,02%".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.