ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Στα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου κυριαρχούν οι εσωκομματικές κόντρες στη ΝΔ που δημιούργησαν τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, το κρίσιμο τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου και οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του, αλλά και η 'έκρηξη' των ακάλυπτων επιταγών που πλήττει τη ρευστότητα στην αγορά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οχι άλλα λάθη... Οργή στη βάση της ΝΔ για χωρίς λόγο αποκλεισμό Τσιτουρίδη - Δούκα". 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Στον αέρα οι προεκλογικές υποσχέσεις Παπανδρέου για την οικονομία. Ο σοσιαλιστής Επίτροπος Χοακίμ Αλμούνια αποδομεί την οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ". 

Η ΑΥΓΗ: "Μεγάλη ανεργία και μετά την ύφεση. Ανάκαμψη μετά το 2012 με εκτίναξη της ανεργίας στο 17,3% μέχρι το 1015 προβλέπει το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πνίγουν την αγορά φέσια 2,3 δισ. ευρώ και βαράνε κανόνι χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τριπλασιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο οι ακάλυπτες επιταγές".

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Ραντεβού μετά την ήττα. Βράζει η βάση της ΝΔ για τα ψηφοδέλτια και τις επιλογές του Μαξίμου. Ετοιμάζουν την αμφισβήτηση του κ. Καραμανλή".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Τα 4 προβλήματα της κυβερνήσεως της 5ης Οκτωβρίου. 3 δισ. ακάλυπτες επιταγές, 7% έλλειμμα, 0% ανάπτυξη, 15,5% ανεργία". 

ΕΘΝΟΣ: "Στη γωνία περιμένουν τον Καραμανλή. Με ξεκαθάρισμα λογαριασμών απειλούν οι "κομμένοι".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Βασικοί υπαίτιοι της αναταραχής στη ΝΔ θεωρούνται όσοι συγκρότησαν τα προβληματικά ψηφοδέλτια και Οι... λίσταρχοι εξόργισαν τη βάση". 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Κατεβάζουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ οι εκλογολόγοι του. Ανεδαφική η διαφορά των 8,9 μονάδων με τη ΝΔ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Αναζητούν αποδιοπομπαίο. Βράζει η ΝΔ - Φαγωμάρα στελεχών για τους χειρισμούς". 

ΕΣΤΙΑ: "Τι συμβαίνει στην Νέα Δημοκρατία. Εμφανίζεται ανέτοιμη για τις εκλογές". 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Επιχείρηση εκτόνωσης στη ΝΔ. Παρέμβαση του κ. Καραμανλή".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Μεγαλύτερη η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα. Το 22% των Ελλήνων ζουν με αποδοχές κάτω από το όριο της φτώχειας".

ΤΑ ΝΕΑ: "Πυροβολούν Καραμανλή και... Σουφλιά. Γαλάζια εξέγερση για τους προεκλογικούς χειρισμούς". 

Η ΝΙΚΗ: "Διαλύονται πριν από τις εκλογές. Τσιτουρίδης στη "Ν": Δεν υπακούω στον Καραμανλή".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Δύναμη λαού το ισχυρό ΚΚΕ στη δικομματική τρομοκράτηση και στο εμπόριο ελπίδων. Κοινή αντιλαϊκή γραμμή πλεύσης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ".

Η ΧΩΡΑ: "Η Ντόρα "καβαλάει" τον μηχανισμό της ΝΔ. Λοχαγοί και κολλητοί της υπουργού Εξωτερικών σε όλα τα ψηφοδέλτια".

ΕΞΠΡΕΣ: "Ανασφάλεια... στην αγορά με ακάλυπτες 2,1 δισ. ευρώ. Ανοδος 114,84% της αξίας τον Αύγουστο, με επιδείνωση των συνθηκών ρευστότητας".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Απειλή υποβάθμισης από S&P. Δεύτερη προειδοποίηση μετά την Κομισιόν Πρόκληση για τη νέα κυβέρνηση η ταχεία και σταθερή δημοσιονομική εξυγίανση".

ΚΕΡΔΟΣ: "Στο μικροσκόπιο των ξένων οίκων η ελληνική οικονομία. Τι λέει ο S&P και πως βαθμολογεί ανάλυση του REUTERS την Ελλάδα". 

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Φθινοπωρινό τεστ για τις ακάλυπτες επιταγές. Τριπλάσια "φέσια" στο οκτάμηνο 01/01-31/08/2009".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.