ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

REPORTER Inside Information Magazine- Τεύχος Επιβίωσης!

14:38 - 15 Ιουλ 2011 | Εταιρεία
To 2ο τεύχος της έντυπης έκδοσης του Reporter.gr κυκλοφορεί στα περίπτερα
Το 2ο τεύχος του Reporter Inside Information Magazine είναι ένας πλήρης οδηγός επιβίωσης στην κρίση. Στο περιοδικό θα βρείτε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα σε όλες τις διαθέσιμες επιδοτήσεις για φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Μάθετε από ποιες πηγές μπορείτε να εξασφαλίσετε ρευστότητα για την επιχείρησή σας, αλλά και πώς θα ξεπεράσετε τον σκόπελο των χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών. Για εκείνους που διαθέτουν κεφάλαια, το περιοδικό Reporter Inside Information Magazine περιέχει έναν κατατοπιστικό χάρτη επενδύσεων σε ομόλογα, commodities και νομίσματα.

Επίσης, σε αυτό το τεύχος, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν επιτέλους "που πήγαν τα λεφτά", καθώς ανοίγουμε τον φάκελο της τριακονταετούς διασπάθισης και κατασπατάλησης των κοινοτικών κονδυλίων από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Διαβάστε ακόμη για την πορεία του τουρισμού, των εξαγωγών, της χρηματιστηριακής αγοράς και της ναυτιλίας, αλλά και άρθρα γνώμης από διακεκριμένους ειδικούς και δημοσιογράφους, όπως ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Άγγελος Στάγκος, ο Γρηγόρης Νικολόπουλος και ο Γιάννης Κοτόφωλος.

Το περιοδικό Reporter Inside Information Magazine απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, πανεπιστημιακούς, ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και σε κάθε αναγνώστη που αναζητά έγκυρη και ουσιαστική ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα οικονομικά και πολιτικά θέματα, χωρίς παρασκηνιακές εξαρτήσεις.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:50 - 19 Ιουλ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.