ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Οι φωτιές στη Χαλκιδική και στη Μάνη, οι παροχές εν όψει ΔΕΘ και η αύξηση του δημοσίου ελλείμματος αποτελούν τα βασικά θέματα που απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του τύπου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πύρινος όλεθρος. Η πυρκαγιά στη Χαλκιδική είχε διεθνή αντίκτυπο.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 32.040 σε Υπουργεία και Οργανισμούς. Οι νέες θέσεις, οι ειδικότητες ανά φορέα και οι προθεσμίες.

Η ΑΥΓΗ: Καθηλωμένο το κράτος μπροστά στην καταστροφή. Σειρά λαθών και παραλείψεων στη Χαλκιδική.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Μπάχαλο η ΓΣΕΕ με ευθύνη του προέδρου της και της ηγετικής ομάδας. Όλο το παρασκήνιο του επίμαχου ραντεβού με τον Αλογοσκούφη.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Έγκλημα εξ αμελείας η βιβλική καταστροφή στη Χαλκιδική."Είστε ανίκανοι!". Η αντιπολίτευση καταγγέλλει ολιγωρία της κρατικής μηχανής.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Καμένοι παράδεισοι. Η Κασσάνδρα κάηκε, οι Κασσάνδρες κορυβαντιούν. Κρανίου τόπος η Χερσόνησος της Κασσάνδρας, καταστροφή και στη Λακωνία.

ΕΘΝΟΣ: Ευθύνες για το ολοκαύτωμα. Χαλκιδική: Εγκληματικά λάθη πυρπόλησαν την Κασσάνδρα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ολοκαύτωμα η Κασσάνδρα. Σε πύρινο κλοιό η Μάνη - Κινδύνευσαν χωριά.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Συμφορά με πύρινες καταγγελίες. Οργή σε Χαλκιδική και Μάνη, πυρόσβεση στο πόδι.

ΕΣΤΙΑ: Ανίκανο το κράτος να προστατεύση τα δάση. Μόνη ρεαλιστική λύσις είναι και εδώ η ιδιωτικοποίησις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δεύτερη νύχτα μάχης με τη φωτιά. Ανεπανόρθωτη η οικολογική καταστροφή και πλήγμα στον τουρισμό της Χαλκιδικής.

ΤΑ ΝΕΑ: Έγκλημα ανικανότητας. Τεράστια καταστροφή σε Χαλκιδική - Μάνη.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μέτωπο λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση της συνάντησης των κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων της περιοχής.

ΕΞΠΡΕΣ: "Απειλητική" διόγκωση του χρέους στο εξάμηνο. Υποχώρησαν κατά 68,3% τα κρατικά ταμειακά διαθέσιμα στο β΄τρίμηνο.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Παροχές... αλλά με δόσεις. Έντονες αντιδράσεις και από τη ΔΑΚΕ. Ο Γ. Αλογοσκούφης ακύρωσε αιφνιδιαστικά τις συναντήσεις με  ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ.

ΚΕΡΔΟΣ: Ό,τι δώσαμε, δώσαμε!..." Χωρίς μεγαλοστομίες και εντυπωσιακές παροχές η πρωθυπουργική ομιλία στη ΔΕΘ". Ο υπουργός Οικονομίας "οριοθέτησε" χθες τις προσδοκίες της κομματικής βάσης.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Η κυβέρνηση απορρίπτει την πολιτική των παροχών. Αλογοσκούφης: Δεν θα τεθεί σε κίνδυνο η δημοσιονομική προσαρμογή.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.