ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημόσια ΜΜΕ: Συνεχίζεται μέχρι την Τρίτη η απεργία

23:45 - 07 Φεβ 2013 | ΜΜΕ
Συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα με επαναλαμβανόμενες 24ωρες κινητοποιήσεις αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, ζητώντας την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Έτσι, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου.

 

Ειδικότερα, η απεργία αφορά τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, τους Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», «ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM», «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM», καθώς και τον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ».

 

Οι ενώσεις ζητούν τη διασφάλιση των ΣΣΕ στα δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ, δημοτικοί ραδιοσταθμοί και γραφεία Τύπου) και την παραμονή στην εργασία τους των συμβασιούχων στην ΕΡΤ, τον «Αθήνα 9,84» και οπουδήποτε αλλού στο δημόσιο τομέα.

 

Επίσης, κηρύσσεται τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι σε όλα τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα) με συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ στις 12 μ. και πορεία προς τη Βουλή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.