ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακτινοβολεί η νέα Alfa 4C

14:49 - 12 Φεβ 2013 | Car
Ακτινοβολεί η νέα Alfa 4C
Η AlfaRomeoείναι πλέον έτοιμη να παρουσιάσει την τελική έκδοση του νέου της sportcar, το οποίο είναι ίσως το ομορφότερο αυτοκίνητο που θα δούμε τη φετινή χρονιά. Η 4Cθα λανσαριστεί στις αγορές στα τέλη του έτους, με την τιμή της να ξεκινά περίπου από 57.000 ευρώ.
Οι Ιταλοί, φημίζονται για τα γουστόζικα και στιλάτα αυτοκίνητα τους. Μπορεί να υπολείπονται σε ποιότητα σε σύγκριση με τα γερμανικά, ωστόσο στο designκαι το σχέδιο οι γείτονες είναι μακράν οι κορυφαίοι. Στο τελευταίο μοντέλο τους όμως, έδωσαν όλο τους το είναι, κάνοντας πραγματικά την έκπληξη.
Η νέα 4Cκυριολεκτικά ακτινοβολεί σε κάθε της λεπτομέρεια. Είναι ένα πραγματικά πανέμορφο αυτοκίνητο, με συμπαγείς διαστάσεις, δυναμισμό και ευελιξία. Το μήκος δεν ξεπερνά τα τέσσερα μέτρα, με το πλάτος να είναι στα δύο μέτρα και το ύψος μόλις που φθάνει το 1,8μ.
Στο κέντρο, είναι τοποθετημένος ο turboκινητήρας 1,75 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους και μεταφέρει την ισχύ στον πίσω άξονα, μέσω ενός εξελιγμένου κιβωτίου AlfaTCT. Χάρη στο χαμηλό βάρους του αυτοκινήτου (κάτω από 1.000 κιλά), οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα περίπου και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.
Η κατασκευή της 4Cθα γίνεται στο εργοστάσιο της Maserati, στη Μόντενα της Ιταλίας, με την έκδοση «Stradale» με τους 270 ίππους να κάνει την εμφάνιση της το 2014.
Λουκάς Παπαλάμπρος

Read more http://www.monopoli.gr/cars-and-motion/new-models/item/117686-Aktinobolei-h-nea-Alfa-4C

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.