ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ελλάδα, το πολυτελές SUV της Fiat

17:13 - 14 Ιαν 2013 | Car
Στην Ελλάδα, το πολυτελές SUV της Fiat
Το premiumπολυχρηστικό SUVτης Fiat, είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, με ένα πετρελαιοκινητήρα 2.0 λίτρων και σε δύο εκδόσεις, προσφέροντας υψηλά επίπεδα ευρυχωρίας, άνεσης, πολυτέλειας και δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.
Το Freemont αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Fiatμε την Chrysler, μπορεί να μεταφέρει στο εσωτερικό του έως και επτά επιβάτες, με τις πίσω σειρές καθισμάτων να διαμορφώνονται με 32 διαφορετικούς τρόπους. Προσφέρεται ως δικίνητο και τετρακίνητο, στις εκδόσεις Urbanκαι Lounge, έχοντας μόνο ένα κινητήρα, τον 2.0 MultiJet II των 170 ίππων.
Η έκδοση Urbanείναι δικίνητη και περιλαμβάνει στον εξοπλισμό έξι αερόσακους, ESP, Hill Holder, σύστημα αποφυγής τραυματισμού πεζών Active Hood, σύστημα παρακολούθησης πίεσης των ελαστικών (TPMS), ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα για παιδιά πίσω από τον οδηγό (Child Booster), αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, cruise control, radioCD/MP3/DVD Player με οθόνη αφής 8,4'' και χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth, θύρα USB & Aux, προβολείς ομίχλης, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, συναγερμό, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μπάρες οροφής, δερμάτινο τιμόνι και πολλά ακόμα.
Η Lounge) έχει σύστημα τετρακίνησης και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, δερμάτινες επενδύσεις, κάμερα στάθμευσης, ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης Garmin, 6 premium ηχεία με subwoofer και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
Η τιμή του ξεκινά από 28.600 ευρώ με απόσυρση και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος, η οποία ισχύει και για αγορές μετρητοίς, καθώς και για αγορές με χρηματοδότηση μέσω FGA Bank και επιτόκιο 5,25%.
 Λουκάς Παπαλάμπρος

Read more http://www.monopoli.gr/cars-and-motion/new-models/item/117119-%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1,-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%82-SUV-%CF%84%CE%B7%CF%82-Fiat

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.