ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή 180 μοιρών για το Jeep Cherokee

15:08 - 25 Φεβ 2013 | Car
Αλλαγή 180 μοιρών για το Jeep Cherokee
Η συνεργασία Chryslerκαι Fiat, έφερε την πρώτη μεγάλη αλλαγή, επιβεβαιώνοντας όλες τις πληροφορίες που ήθελαν τη ριζική μεταμόρφωση των μοντέλων της πρώτης. Η νέα γενιά του Cherokeeπου αποκαλύφθηκε πρόσφατα, μας δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη στροφή της Jeepπρος τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Το νέο Cherokeeδιαφέρει σε κάθε σημείο με τους προκατόχους τους. Έχει πιο ελκυστική και δυναμική σχεδίαση, αφήνοντας κατά μέρος το τετραγωνισμένο σχήμα των προηγούμενων μοντέλων. Βασίζεται στο πάτωμα της AlfaGiulietta, έχοντας περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα και λιγότερο off-road. Φυσικά, η τετρακίνηση παραμένει χωρίς όμως να είναι στο βασικό στοιχείο του.
Η αμερικανική φίρμα έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη σχεδίαση του εσωτερικού, αλλά και στους κινητήρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα γενιά του διάσημου SUVθα τροφοδοτείται από μοτέρ της Fiatόπως τον 1.750 κ.εκ. των 200 ίππων, ενώ είναι πιθανό να φέρει και τον 1.4 Turbo. Παράλληλα θα έχει και ένα καινούριο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.
Στόχος της Jeep, είναι να προσελκύσει τους ευρωπαίους καταναλωτές, προσφέροντας ένα ολοκαίνουριο μοντέλο που κερδίζει σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Cherokee, το οποίο θα έρθει στην αγορά στα τέλη του έτους, θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης.
Λουκάς Παπαλάμπρος

Read more http://www.monopoli.gr/cars-and-motion/new-models/item/118014-Allagh-180-moirwn-gia-to-Jeep-Cherokee

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.