ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ferrari μοιράζει απίστευτα μπόνους στους υπαλλήλους της!

14:31 - 03 Απρ 2013 | Car
Η Ferrari μοιράζει απίστευτα μπόνους στους υπαλλήλους της!
Στο Maranello, στην περιοχή Emilia-Romagna της Ιταλίας βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Ferrari. Εκεί κατασκευάζονται ορισμένα από τα καλύτερα και πιο ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία αποτελούν το όνειρο των περισσοτέρων οδηγών. Η διάσημη ιταλική φίρμα, πέρυσι είχε μια από τις πιο κερδοφόρες χρονιές της ιστορίας της, κάτι το οποίο είχε θετικό αντίκτυπο σε όλους.
Ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, πριν από λίγες μέρες έκανε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στους 3.000 υπαλλήλους που απασχολούνται στο Maranello. Όλοι τους έλαβαν ένα φάκελο με μια επιστολή και δώρο τρεις επιπλέον μισθούς. Ήταν τα μπόνους για τα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας τα τρία τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ένας υπάλληλος που λαμβάνει το μήνα 1.500 ευρώ, έλαβε επιπλέον 4.500 ευρώ και στα τέλη του μήνα θα λάβει επιπλέον άλλα 4.000.
Ο Montezemolo ευχαρίστησε τους πάντες για τη δουλειά που κάνουν και το γεγονός ότι παρά την οικονομική κρίση, όλοι έχουν καταφέρει να δώσουν το κάτι παραπάνω και να βοηθήσουν τη μάρκα να παράγει περισσότερα και καλύτερα μοντέλα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα μπόνους θα συνεχιστούν και τις επόμενες χρονιές αν συνεχίσουν όλοι να εργάζονται με τον ίδιο τρόπο.
Μαθήματα μάρκετινγκ από ένα σωστό εργοδότη, που γνωρίζει πώς να έχει ευχαριστημένους όλους τους υπαλλήλους και να τους ανταμείβει για τον κόπο τους. Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει θέση στη Ferrari… να πάμε και εμείς!
Λουκάς Παπαλάμπρος

Read more http://www.monopoli.gr/cars-and-motion/market-news/item/118888-H-Ferrari-moirazei-apisteyta-mponoys-stoys-ypallhloys-ths

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.