ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mercedes GLA: Το νέο αστέρι

13:21 - 19 Απρ 2013 | Car
Mercedes GLA: Το νέο αστέρι
Το πρώτο μικρομεσαίο SUVτης γκάμας της, είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Mercedes. Πρόκειται για την καινούρια GLA, η οποία θα αποκαλυφθεί σε πρωτότυπη μορφή στην έκθεση της Σαγκάης, με την έκδοση παραγωγής να έρχεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους, θα έχει ελάχιστες διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο που φαίνεται στις φωτογραφίες. Με λίγα λόγια, η νέα GLAθα είναι άκρως δυναμική, με την σχεδίαση της να κλέβει την παράσταση. Το μήκος του αυτοκινήτου είναι στα 4,38 μέτρα, το πλάτος στο 1,97μ. και το ύψος στο 1,57μ., όντας το μικρότερο SUVτης γκάμας Mercedes.
Toεμπρός τμήμα υιοθετεί τα χαρακτηριστικά των νέων A-Classκαι CLA, με τις πλαϊνές αιχμηρές γραμμές και το μυώδες πίσω μέρος, να μαγνητίζουν το βλέμμα. Άκρως μοντέρνο είναι και το εσωτερικό, χάρη στους εντυπωσιακούς αεραγωγούς και το συνδυασμό χρωματικών επενδύσεων στο ταμπλό, τις πόρτες και τα καθίσματα.
Κάτω από το καπό θα φέρει τους κινητήρες diesel 1,5 και 1,8 λίτρου (απόδοσης 109 και 136 ίππων), αλλά και τους υπερτροφοδοτούμενους βενζίνης 1,6 και 2,0 λίτρων, ενώ θα είναι διαθέσιμη σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.