ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To 2014 στην αγορά το νέο Mini Cooper

13:11 - 30 Απρ 2013 | Car
To 2014 στην αγορά το νέο Mini Cooper
Ανασχεδιασμένο ελαφρώς, με καλύτερη ποιότητα, διαφορετικό εσωτερικό και πιο οικονομικούς κινητήρες, θα έρθει τον επόμενο χρόνο το νέο MiniCooper. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του όμως, είναι ότι θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά και ως πεντάθυρο.
Το ιδιαίτερα δημοφιλές μοντέλο, παρότι υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των προηγούμενων γενιών, συνδυάζοντας το ρετρό με το σύγχρονο, έχει πιο δυναμικό και σπορτίφ προφίλ, όντας πιο ελκυστικό από κάθε άλλη φορά. Στο εσωτερικό, η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται από το ταχύμετρο το οποίο μέχρι πρότινος ήταν στην κεντρική κονσόλα. Στη νέα γενιά θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και στη θέση του ενσωματώθηκε ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο είναι πολύ πιθανό να φέρει περιμετρικά φωτισμό LED.
Το νέο Miniεκτός από τρίθυρο θα διατίθεται και ως πεντάθυρο, προσφέροντας περισσότερους χώρους και πρακτικότητα, με το πίσω τμήμα να είναι ελαφρώς διαφορετικό αισθητικά. Η γέα γενιά του Mini βασίζεται πάνω σε μια νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα, στην οποία θα κατασκευαστεί και η επόμενη Σειρά 1 της BMW. Όσο για τους κινητήρες, όπως όλα δείχνουν, θα τοποθετηθούν οι καινούργιοι τρικύλινδροι βενζίνης και diesel της γερμανικής φίρμας.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.