ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλήρης ανανέωση για το Opel Insignia

16:32 - 13 Ιουν 2013 | Car
Πλήρης ανανέωση για το Opel Insignia
Στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, η Opelθα παρουσιάσει το ανανεωμένο Insignia, ένα από τα πιο δημοφιλή sedanαυτοκίνητα στην ευρωπαϊκή αγορά.
Το γερμανικό μοντέλο έχει ανασχεδιασμένη μάσκα, προφυλακτήρες και φώτα, με το πίσω τμήμα να ακολουθεί το σχεδιαστικό προφίλ του Cascada. Ανάλογα την έκδοση, εφοδιάζονται με τεχνολογία bi-xenon και φώτα ημέρας LED. Το αμάξωμα είναι φαρδύτερο και χαμηλότερο, περιλαμβάνοντας και ενσωματωμένη αεροτομή. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει το νέο τιμόνι, ο καινούριος πίνακας οργάνων, το σύστημα infotainment με την έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και η κεντρική κονσόλα, η οποία πλέον έχει λιγότερους διακόπτες.
Ο εξοπλισμός είναι πιο πλήρης από ποτέ, περιλαμβάνοντας το προσαρμοζόμενο cruise control, το σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, προειδοποίησης επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης, προηγμένα καθίσματα με σφραγίδα έγκρισης AGR, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και σύστημα εκκίνησης «Open & Start».
Στους κινητήρες θα δούμε τον καινούργιο 1.6 SIDI με τους 170 ίππους και τον δίλιτρο απόδοσης 250 ίππων, καθώς και τον diesel 2.0 λίτρων σε δύο εκδόσεις ισχύος (120 και 140 ίππους), με τη μέση κατανάλωση να είναι μόλις 3,7 λτ./100 χλμ. και τις εκπομπές ρύπων κάτω από 100 γρ./χλμ. Επίσης, θα είναι διαθέσιμος και ο 2.0 BiTurbo CDTI με τους 195 ίππους, όπως και η έκδοση LPG με τον κινητήρα 1.4Τ.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.