ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η εκτός δρόμου πλευρά του Fiat 500L

13:13 - 10 Ιουλ 2013 | Car
Η εκτός δρόμου πλευρά του Fiat 500L
Βλέποντας την εμπορική απήχηση που έχουν όλες οι εκδόσεις του 500, η Fiatλάνσαρε μια ακόμα εκδοχή του μοντέλου με off-roadχαρακτηριστικά, ιδανική για ανήσυχους οικογενειάρχες και νέους που επιθυμούν ένα μοντέρνο και καθημερινό αυτοκίνητο.
Το νέο 500LTrekkingξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις, χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τις προστατευτικές ποδιές και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Στο εσωτερικό, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το πακέτο «magnesio grey» με καφέ κομμάτια από δέρμα ή το μαύρο χρώμα με λευκά κομμάτια από δέρμα για περισσότερο αστική αίσθηση.
Το εξωτερικό αμάξωμα διατίθεται σε επτά συνολικά χρώματα, μεταξύ των οποίων και το καινούριο κίτρινο Trekking με λευκή ή μαύρη οροφή. Το αυτοκίνητο δεν έχει τετρακίνηση, αλλά χάρη στο σύστημα Traction+, τα ελαστικά M+S (λάσπης και χιονιού) και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος μπορεί να κινηθεί και σε off-road διαδρομές.
Είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στην Ελλάδα, με τον δικύλινδρο 0.9 TwinAir Turbo κινητήρα των 105 ίππων και τους diesel 1.3 MultiJet II και 1.6 MultiJet II, απόδοσης 85 και 105 ίππων, αντίστοιχα. Τα ισχυρότερα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και ο μικρότερος dieselμε πεντάρι μηχανικό. Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί μόνο η τιμή του 1.6 MultiJet II, με 20.120 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης και της απόσυρσης.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.