ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της Seat

15:23 - 06 Αυγ 2013 | Car
Το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της Seat
Με ισχύ που φθάνει τους 300 ίππους, «εκρηκτικές» επιδόσεις και τετρακίνηση, το νέο LeonCupraRαυτομάτως μπαίνει στην κορυφή της γκάμας της Seat, όντας το ισχυρότερο και ταχύτερο αυτοκίνητο που έχει παραχθεί ποτέ.
Η νέα έκδοση με το διακριτικό «R» η οποία αναμένεται να πάρει σύντομα την έγκριση για παραγωγή, θα έχει πιο επιθετική εμφάνιση από το LeonCupra, καλύτερη αεροδυναμική, με το αμάξωμα να ακολουθεί τα αγωνιστικά πρότυπα. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο εσωτερικό, με τα νέα μπάκετ καθίσματα και το σπορ τιμόνι να κάνουν τη διαφορά.
Κάτω από το καπό, θα τοποθετηθεί ο γνωστός δίλιτρος κινητήρας turboτου LeonCupra, ο οποίος όμως έχει αυξημένη ισχύ, φθάνοντας τους 300 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου DSG, με την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις.
Τα 0-100 έρχονται σε περίπου 5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 250 χλμ./ώρα. Το νέο CupraRαναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2014, με το λανσάρισμα του να υπολογίζεται λίγους μήνες αργότερα.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.