ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο το νέο Hyundai i10

13:22 - 08 Αυγ 2013 | Car
Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο το νέο Hyundai i10
Στα τέλη του έτους θα είναι διαθέσιμη η νέα γενιά του μικρού μοντέλου της Hyundai, έχοντας πιο δυναμική και νεανική εικόνα, καλύτερη ποιότητα, αναβαθμισμένους χώρους και πλουσιότερο εξοπλισμό.
Ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα, η κορεατική φίρμα ανασχεδίασε πλήρως το αμάξωμα του i10, με τη μεγάλη μάσκα, τα μαύρα προστατευτικά στο πλάι, τα τριγωνικά φώτα πίσω και την αεροτομή, να δίνουν ένα άλλο αέρα στο αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, ενώ χάρη στην αύξηση των διαστάσεων, μεγάλωσαν και οι χώροι της καμπίνας.
Σύμφωνα με την Hyundai, το καινούριο i10 έχει τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία για τα πόδια των επιβατών και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ με 252 λίτρα χωρητικότητας. Ο εξοπλισμός του είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας ESP, ABS, traction control, air condition, θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, cruise control και πολλά ακόμα.
Όσον αφορά τους κινητήρες, αν και εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα, λογικά θα φέρει τον τρικύλινδρο 1.0 λίτρου και τον τετρακύλινδρο των 1.250 κ.εκ. Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στο εργοστάσιο της Hyundai, στην Τουρκία.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.