ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και να έχεις 3,3 εκατ. ευρώ, μπορείς να την αγοράσεις;

14:42 - 22 Αυγ 2013 | Car
Και να έχεις 3,3 εκατ. ευρώ, μπορείς να την αγοράσεις;
Πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως το κορυφαίο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Άλλοι ως το πιο άσχημο! Ένα όμως είναι βέβαιο. Η LamborghiniVenenoRoadster, είναι ένα εξωπραγματικό hypercar. Ένα απίστευτο τετράτροχο με ακόμα πιο απίστευτη τιμή!
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Stephan Winkelmann, η ανοικτή έκδοση της Veneno θα βγει στην παραγωγή σε 9 μονάδες, με την τιμή της να ορίζεται στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 300.000 ευρώ πάνω από την κλειστή που θα παραχθεί σε τρεις μονάδες.
Το κόστος αγοράς είναι πράγματι πολύ υψηλό, αλλά σύμφωνα με όσα διαρρέουν οι Ιταλοί και μάλλον είναι αλήθεια, το αυτοκίνητο έχει ήδη πουληθεί σε επιλεγμένους πελάτες. Οπότε και τα χρήματα να διαθέτει κάποιος, δεν πρόκειται να την κάνει δική του!!
Η VenenoRoadsterεκτός από την οροφή, δεν έχει καμία διαφορά από την coupe. Αυτό σημαίνει ότι φέρει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες και φυσικά τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων, απόδοσης 750 ίππων. Όσο για τις επιδόσεις… κρατηθείτε! 0-100 σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 335 χλμ./ώρα.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.