ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τόσα εκατομμύρια για μια πινακίδα!

12:15 - 28 Αυγ 2013 | Car
Τόσα εκατομμύρια για μια πινακίδα!
Στην Αγγλία, την Κίνα, όπως και στα κράτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τα supercar και τα hypercarαποτελούν ένα είδος μόδας, με όλο και περισσότερους να δαπανούν τεράστια ποσά προκειμένου να κάνουν δική τους μια Ferrari, μια Lamborghini, μια AstonMartin,μια Bugatti.
Ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες αυτών των πανάκριβων αυτοκινήτων, επιθυμούν όμως και το κάτι παραπάνω. Και αυτό δεν είναι άλλο, από μια εξατομικευμένη πινακίδα. Για αυτό το μικρό και απλό πράγμα λοιπόν, μπορούν να δώσουν ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ή και εκατομμύρια.
Τρανό παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης του βελτιωτικού οίκου «A.Kahn Design» με έδρα την Αγγλία. Ο κύριος Afzal Kahn, είχε δώσει το 2008 το ποσό-ρεκόρ των 440.000 λιρών, προκειμένου να αγοράσει τη μοναδική πινακίδα που αναγράφει «F1».
Την πινακίδα την τοποθετεί κατά καιρούς σε διάφορα αυτοκίνητα που έχει στη συλλογή, όπως την Bugatti Veyron ή την MercedesSLR. Κάποιος άγνωστος πολυεκατομμυριούχος, του έκανε πρόσφατα πρόταση 6 εκατομμυρίων λιρών!! για να του δώσει τη συγκεκριμένη πινακίδα, αλλά ο Kahn αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να την πουλήσει ποτέ.
Συμπέρασμα: Αν έχεις λεφτά κάνεις ότι θέλεις και αγοράζεις ότι επιθυμείς! Άκου 6 εκατομμύρια μόνο για μια πινακίδα!
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.