ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγόρασε ένα Toyota Camry και πήρε δώρο και ένα RAV4!

14:43 - 03 Σεπ 2013 | Car
Αγόρασε ένα Toyota Camry και πήρε δώρο και ένα RAV4!
Φαντάσου ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου με την οικογένεια και τους φίλους σου και σου χτυπάει την πόρτα ένας καλοντυμένος κύριος, κρατώντας μπαλόνια. Σου λέει ότι είναι ο γενικός διευθυντής της Toyotaκαι σου χαρίζει τις δόσεις για το αυτοκίνητο που αγόρασες, κάνοντας σου και ένα ακόμα δώρο! Πως αντιδράς;
Αυτό ακριβώς έπαθε ο Michael Dee, ο οποίος υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Ο εν λόγω κύριος ήταν ο άνθρωπος που αγόρασε πριν λίγους μήνες το 50εκατομυριοστό αυτοκίνητο της Toyotaστις ΗΠΑ, ένα Camry μοντέλο 2013.
Η εταιρεία θέλοντας να γιορτάσει την πώληση 50 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, αποφάσισε να κάνει δώρο το αυτοκίνητο με τον αριθμό-ορόσημο στον ιδιοκτήτη. Έτσι, ο γενικός διευθυντής της Toyota Motor Sales USA, BillFay, επισκέφθηκε τον Michael Dee στο σπίτι του, την ώρα του μπάρμπεκιου.
Κρατώντας μπαλόνια, του έδωσε ένα χαρτί που έλεγε ότι δεν χρειάζεται να πληρώσει άλλη δόση για το αυτοκίνητο που αγόρασε. Η χαρά του αστυνομικού απερίγραπτη. Ωστόσο, υπήρχε και μια άλλη έκπληξη. Τον πήγε ως την πόρτα και εκεί τον περίμενε το νέο RAV4 με ένα φιόγκο στην οροφή. Ήταν το δεύτερο δώρο της εταιρείας και… άργησε πολύ να το πιστέψει!
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.