ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπερ-πολυτελές και πανίσχυρο

15:48 - 09 Σεπ 2013 | Car
Υπερ-πολυτελές και πανίσχυρο
Στην έκθεση της Φρανκφούρτης, που ανοίγει τις πύλες της σε λίγες μέρες, ο βελτιωτικός οίκος Brabusθα παρουσιάσει μια βελτιωμένη έκδοση της MercedesS63 AMG, με απίστευτα επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης.
Το ονειρικό αυτό αυτοκίνητο ονομάζεται Brabus 850 6.0 Biturbo iBusiness. Αισθητικά, διακρίνεται για το δυναμικό εξωτερικό bodykit, με τους μεγαλύτερους προφυλακτήρες, τις εισαγωγές αέρα και το διαχύτη από ανθρακονήματα, τις ζάντες 21 ιντσών, την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση και τα carbon-κεραμικά φρένα.
Ανοίγοντας την πόρτα του γερμανικού μοντέλου, κυριολεκτικά μένεις με το στόμα ανοικτό. Στην καμπίνα υπάρχουν χειροποίητες δερμάτινες επενδύσεις, στην οροφή έχει τοποθετηθείalcantara και οπτικές ίνες. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τρεις οθόνες, όλα τα αξεσουάρ τηςApple, απόiPadέως Apple TV και Mac Mini, προσφέροντας στους επιβάτες οτιδήποτε επιθυμούν.
Αναβαθμισμένος είναι και ο V8 κινητήρας 5,5 λίτρων της AMG, ο οποίος αποδίδει πλέον 850 ίππους και 1.150 Nmροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.