ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέλει να θάψει την Bentley στον κήπο του σπιτιού του!

16:33 - 19 Σεπ 2013 | Car
Θέλει να θάψει την Bentley στον κήπο του σπιτιού του!
Σε αυτή τη ζωή κυριολεκτικά μπορεί να ακούσεις και να δεις τα πάντα. Πλέον τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει εντύπωση, ακόμα και η ιδέα ενός εκκεντρικού επιχειρηματία να θάψει το πανάκριβο αυτοκίνητο του στον κήπο της έπαυλής του.
Επηρεασμένος από τη ζωή των Φαραώ, ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας ιταλικής καταγωγής, Chiquinho Scarpa, αποφάσισε να θάψει την αγαπημένη του Bentley Continental Flying Spur, αξίας ενός εκατομμύριου δολαρίων, στο σπίτι του στο Σάο Πάολο.
Ο Scarpa μέσω του προφίλ του στο Facebook ανέβασε δύο φωτογραφίες, που αποδεικνύουν το αληθές του εγχειρήματός του. Στη μία κρατούσε ένα φτυάρι μπροστά από μια μεγάλη τρύπα και πίσω βρισκόταν η Bentley. Hταφή του αυτοκινήτου θα γίνει αύριο το πρωί στις 11 π.μ.
Βέβαια, το λάκκο δεν τον άνοιξε ο σύγχρονος Φαραώ αλλά οι κηπουροί του. Αυτός είναι γυαλισμένος, ξυρισμένος και έτοιμος για τη δέηση, μέσα στο λαμπερό κοστούμι του. Τώρα, πως θα βάλει μέσα τη Bentleyείναι ένα θέμα. Λέτε να τη ρίξει με φόρα και αυτός πίσω από το τιμόνι ή να πάρει γερανό για μην την χτυπήσει; Προβλήματα που έχει ο κόσμος….
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.