ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το απίστευτο νησί της F1 στο Αμπού Ντάμπι!

15:20 - 23 Οκτ 2013 | Car
Το απίστευτο νησί της F1 στο Αμπού Ντάμπι!
Κάθε χρόνο στην Yas Marina του Αμπού Ντάμπι διοργανώνεται το GrandPrixτης F1, ένας εντυπωσιακός αγώνας, σε ένα νησί, που περιλαμβάνει ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Όσοι έχουν την τύχη να επισκεφθούν το YasIsland, το οποίο βρίσκεται μόλις 30 λεπτά μακριά από την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ την εμπειρία που έζησαν. Στο Yas Marina Circuit, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν στην πίστα της F1 και να κάνουν ειδικά μαθήματα. Αν διαθέτουν τα χρήματα μπορούν να διανυκτερεύσουν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Yas Viceroy Abu Dhabi» που είναι κατασκευασμένο πάνω από την πίστα και το μισό βρίσκεται στη ξηρά και το αλλά μισό στο νερό!
Στη μαρίνα του νησιού είναι δεμένα ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά σκάφη, ενώ δεν λείπουν τα εστιατόρια και τα καφέ. Στη δυτική πλευρά υπάρχει το εκπληκτικό γήπεδο γκολφ, το οποίο θεωρείται ένα από τα 10 καλύτερα του κόσμου, αλλά και μια οργανωμένη παραλία.
Το θεματικά πάρκο της Ferrari, είναι ένα μοναδικό αξιοθέατο. Εκεί μπορεί να θαυμάσει κανείς όλα τα μοντέλα της ιταλικής μάρκας, να μάθει την ιστορία της φίρμας μέσα 20 διαδρομές, να κάνει τα ψώνια του και να γευτεί αυθεντικές ιταλικές γεύσεις. Τέλος, στο Yas Waterworld, το «διαστημικό» υδάτινο πάρκο, βρίσκεται η μεγαλύτερη νεροτσουλίθρα, ένα τρενάκι 550 μέτρων και 41 ακόμα συναρπαστικά παιχνίδια που έχουν ως κύριο θέμα το νερό.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.