ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «θρυλικό» ημερολόγιο της Pirelli

17:11 - 22 Νοε 2013 | Car
Το «θρυλικό» ημερολόγιο της Pirelli
Το 1964, η Pirelliπαρουσίασε για πρώτη φορά το ημερολόγιο που έμελλε να αλλάξει την εικόνα της φίρμας. 50 χρόνια μετά, η ιταλική εταιρεία έβγαλε μια επετειακή έκδοση ή οποία βασίζεται στο calendarτου 1986.
Το PirelliCalendar 2014 έχει τις φωτογραφίες του Helmut Newton από τη δεύτερη έκδοση του ημερολογίου του 1986 που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Πάνω σε αυτές, προστέθηκαν ορισμένες εικόνες των Peter Lindbergh και Patrick Demarchelier, από μια φωτογράφιση που είχε γίνει στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Ιούνιο με πρωταγωνίστριες τις πανέμορφες Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Isabeli Fontana, Miranda Kerr, Karolina Kurkova και Alek Wek.
Toσκηνικό παραπέμπει σε ιταλικό κινηματογράφο της δεκαετίας του ’50 και του ’60, με τις εκρηκτικές και άκρως αισθησιακές γυναίκες να ποζάρουν στην Τοσκάνη και το Μόντε Κάρλο.
Το ημερολόγιο του Newton θα εκδοθεί όπως ήταν το αρχικό σχέδιο, περιλαμβάνοντας 12 ασπρόμαυρες φωτογραφίες που συνοδεύονται από 29 στιγμιότυπα από τα παρασκήνια τα οποία θα δώσουν στους λάτρεις του ημερολογίου μία γεύση από την ιστορική εκείνη φωτογράφιση.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.