ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Παρίσι αποκαλύφθηκε το Seat Leon X-Perience

15:34 - 06 Οκτ 2014 | Car
Στο Παρίσι αποκαλύφθηκε το Seat Leon X-Perience
O Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann παρουσίασε στο Παρίσι με αφορμή την έναρξη του Σαλονιού Αυτοκινήτου την μεγάλη καινοτομία της μάρκας, το Leon X-PERIENCE. Ένα νέο μοντέλο με μόνιμη τετρακίνηση και εξοπλισμό off-road, το οποίο επεκτείνει το εύρος της μικρομεσαίας κατηγορίας έτσι ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες και να κατακτήσει νέες διαδρομές.

Το Leon X-PERIENCE που βασίζεται στο αμάξωμα του Leon ST, είναι σχεδιασμένο με συναίσθημα και διαθέτει εξαιρετική δυναμική και ευέλικτη καθημερινή χρηστικότητα. Με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση, ανάρτηση με επιπλέον απόσταση από το έδαφος (27 χιλιοστά), διακριτική off-road εμφάνιση και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους το Leon X-PERIENCE προσφέρει μία πρόσθετη διάσταση οδηγικής απόλαυσης.

ImageHandler

Ο δυναμικός χαρακτήρας του Leon X-PERIENCE ταιριάζει απόλυτα με τους κινητήρες TDI και TSI απόδοσης από 110hp έως και 184hp και με δύο τύπους μετάδοσης κίνησης (χειροκίνητο ή DSG). Η μόνιμη τετρακίνηση είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα του είδους του στο κόσμο. Η SEAT χρησιμοποιεί ένα νέο πολύδισκο συμπλέκτη με υδραυλική ενεργοποίηση και ηλεκτρονικό έλεγχο, πέμπτης γενιάς Haldex.

Το νέο Leon X-PERIENCE διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του κορυφαία συστήματα υποβοήθησης: δυναμικό σύστημα ελέγχου τροχών EDS (ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό), XDS (για καλύτερη πρόσφυση κατά την επιτάχυνση στις στροφές), ESC ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας, φρένα με σύστημα αποφυγής πολλαπλής σύγκρουσης για μέγιστη ασφάλεια.

Seat Leon X-perience0003

O Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann δήλωσε σχετικά ότι «Το νέο Leon X-PERIENCE είναι ένα ευέλικτο αυτοκίνητο που συνδυάζει την σχεδιαστική γραμμή της μάρκας με την καθημερινή χρηστικότητα, την διακριτική off-road εμφάνιση με το κορυφαίο εσωτερικό υψηλής ποιότητας. Ο καλύτερος σύντροφος για ένα δραστήριο τρόπο ζωής και για νέες οδηγικές εμπειρίες με την συνδρομή μιας ολοκληρωμένης γκάμας state-of-the-art συστημάτων υποβοήθησης. Το νέο Leon X-PERIENCE θα αποτελέσει το επόμενο βήμα της στρατηγικής της μάρκας και θα εδραιώσει την επιτυχία όλης της σειράς Leon».

2707749-seat-xp-boot-jpg 2346996

Τελευταία τροποποίηση στις 08:54 - 07 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.