ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Οι νέες επαφές του ειδικού μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς με Αθήνα και Σκόπια, το Ασφαλιστικό, η επανεκλογή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία, η ραγδαία άνοδος στην τιμή της βενζίνης, οι πρώτες επιπτώσεις στην Ελλάδα από τη διεθνή πιστωτική κρίση, που θέτουν τέλος στις προσφορές των τραπεζών στα στεγαστικά δάνεια, η επίθεση Τατούλη στην κυβέρνηση, οι μεγάλες αυξήσεις στις διεθνείς τιμές των τροφίμων και η παράλληλη έλλειψη σε βασικά διατροφικά αγαθά διεθνώς, καθώς και το κύκλωμα πλαστογράφων έργων τέχνης με θύματα ανυποψίαστους συλλέκτες, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "9 στα 10 παιδιά με κινητό! Καταστροφική η επίδρασή τους".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "14.000 παιδιά ζητούν γονείς. Παραμένουν σήμερα στα αζήτητα των ιδρυμάτων".

* Η ΑΥΓΗ: "Αλ. Τσίπρας: Είμαστε κοντά στην αλλαγή των συσχετισμών. Ομιλία στο Αιγάλεω για κυβερνητική πολιτική, ιδιωτικοποιήσεις, εργασιακά δικαιώματα".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "19χρονη κολυμβήτρια πέθανε από ντόπα! Σύμφωνα με επίσημη γνωμάτευση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών".

* ΤΟ ΒΗΜΑ: "Τέλος οι προσφορές στα στεγαστικά δάνεια. Οι πρώτες επιπτώσεις στην Ελλάδα από τη διεθνή πιστωτική κρίση".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Νέο καθεστώς για αστυφύλακες, συνοροφύλακες και ειδικούς φρουρούς. Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο Παυλόπουλου".

* ΕΘΝΟΣ: "2 - 17 χρόνια επιπλέον δουλειά στο Δημόσιο. Σχέδιο για συνταξιοδοτικό Νο 2 με άνοδο ορίων ηλικίας".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τη Φάνη Πάλλη - Πετραλιά για την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου, γιατί είναι ...Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη... γκαστρωμένη".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Σκοπιανή πρόκληση μέσα στη σχολή Ικάρων. "Εγώ είμαι Μακεδόνας" είπε ο εκπρόσωπος των Σκοπίων σε Συνέδριο στο Τατόι".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πού μας πάει η Ιταλία. Επικράτηση του "Καβαλιέρε" με ισχυρό στήριγμα τη Λέγκα του εθνικιστή Μπόσι. Η τρίτη θητεία Μπερλουσκόνι και η προβολή στα ευρωπαϊκά πράγματα".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ο πόλεμος της πείνας. ΟΗΕ: Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας η μαζική παραγωγή βιοκαυσίμων".

* ΕΣΤΙΑ: "Οπισθοδρόμηση θέλει το ΠΑΣΟΚ Επικίνδυνες θέσεις για την οικονομία".

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ένας πλαστός Γαλάνης, κορυφή του παγόβουνου. "Στον αέρα" δημοπρασίες. Απροστάτευτοι οι συλλέκτες".

* Ο ΛΟΓΟΣ: "Αναζητούμε λύση" επαναλαμβάνει η Μπακογιάννη ...πριν από την έλευση Νίμιτς. Αλλεπάλληλες συναντήσεις Αμερικανών που επιμένουν και πιέζουν".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Ρεκόρ ακρίβειας στην πασχαλινή αγορά."

* Η ΝΙΚΗ: "Σοκ Καραμανλή με τον Τατούλη. Το Μαξίμου περιμένει στη γωνία τον βουλευτή που διέλυσε τον μύθο του μεταρρυθμιστή -πρωθυπουργού".

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Απαντάμε με την απεργία στην πλουτοκρατία, στα κόμματά της, στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις".

* Η ΧΩΡΑ: "Επιχείρηση επιστροφής 25 δισ. δολάρια στον Πειραιά. Αποκλειστικό: Κίνητρα για τους εφοπλιστές αποφασίζουν Αλογοσκούφης- Βουλγαράκης".

* ΕΞΠΡΕΣ: "Εκρηκτικό πρόβλημα με τις τιμές τροφίμων. Έκτακτα μέτρα από τις ΗΠΑ και ευθεία αμφισβήτηση από τον ΟΗΕ της αξίας των βιοκαυσίμων".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Τελική ευθεία για ΟΛΠ-ΟΛΘ. Επτά κοινοπραξίες διεκδικούν τα λιμάνια".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Αντέχουν στους κλυδωνισμούς οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Αισιόδοξα τα επίσημα στοιχεία παρά το δυσμενές περιβάλλον¨".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Στο "μικροσκόπιο" των ΔΟΥ οι περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ Το υπουργείο Οικονομίας εστιάζει στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων".

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.