ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκόπηση Hμερήσιου Τύπου

Η έρευνα για την υπόθεση της Siemens η σημερινή κατάθεση Τσουκάτου στον εισαγγελέα, τα αιματηρά επεισόδια στο Ηράκλειο Κρήτης, η απελευθέρωση του επιχειρηματία Μυλωνά από τους απαγωγείς του, καθώς και η σημαντική πτώση του Γενικού Δείκτη Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Συντάξεις ΙΚΑ δύο ταχυτήτων! Τα 15 ή 20 χρόνια ασφάλισης, μαζί με το ΕΚΑΣ, βγάζουν καλύτερες αποδοχές από την... 35ετία!".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Συνωστισμός μαρτύρων και υπόπτων στην πόρτα του Εισαγγελέα. Εξονυχιστικές έρευνες για τη σχέση στελεχών του ΠΑΣΟΚ (εποχής Σημίτη) με το σκάνδαλο SIEMENS".

* Η ΑΥΓΗ: "Βουλιάζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Νέα υποχώρηση των ποσοστών τους λόγω σκανδάλου SIEMENS".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στον ανακριτή κατέθεσε στενός φίλος του Γ. Παπανδρέου".

* ΤΟ ΒΗΜΑ: "Το καλοκαίρι της Siemens Η αλληλουχία των φημών και οι προθεσμίες. ΠαΣοΚ και ΝΔ σε κατάσταση αναμονής για νέες αποκαλύψεις".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Ο στρατός του "στρατηγού". SIEMENS: 7 "φίλοι" - 7 λογαριασμοί. Στα ίχνη του "πράσινου " υπουργού για τα 10.000.000 μάρκα ο εισαγγελέας".

* ΕΘΝΟΣ: "Νέες βόμβες για Siemens- ΟΤΕ-C4i. Ολοήμερη παρέλαση μαρτύρων και υπόπτων στον εισαγγελέα".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Προσπαθώντας να ρίξει το μπαλάκι των ευθυνών στην Ελλάδα για την μη εξεύρεση λύσης στο όνομα, ο Γκρούεφσκι απέκλεισε αλλαγή στάσης και... δεν βάζουν νερό στο κρασί οι Σκοπιανοί."

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Βγάζουν τα άπλυτα του ΠΑΣΟΚ στη φόρα. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα λαμόγια που έλυναν- έδεναν και θησαύριζαν".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ασφάλεια, το μείζον αγαθό...Το μακελειό της Κρήτης και το (αίσιο) τέλος της απαγωγής Μυλωνά ξαναβάζουν στο τραπέζι το ζωτικό θέμα".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ο Ρόκος και τα αδέλφια του...Στο φως ένα ακόμα έμβασμα από τα μαύρα ταμεία της Siemens".

* ΕΣΤΙΑ: "Ο κ. Σημίτης για την διαπλοκή. "Δεν δέχομαι μαθήματα ηθικής ευαισθησίας".

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Εισαγγελείς Ε.Ε. στην Αθήνα για την υπόθεση των 6 φρεγατών. Ύποπτες πληρωμές σε ελβετικές τράπεζες κατά τα έτη 2003-2005".

* Ο ΛΟΓΟΣ: "Σε κρίσιμη καμπή η έρευνα για τη Siemens. Σήμερα στον εισαγγελέα ο Θ. Τσουκάτος".

* ΤΑ ΝΕΑ: "ΠΑΣΟΚ: Για όλα φταίει ο Τσουκάτος. Δεν μπήκαν τα χρήματα στο ταμείο μας".

* Η ΝΙΚΗ: "Ήξεραν ημέτεροι τα αποτελέσματα. Νέο σκάνδαλο με διαρροές στο υπουργείο Παιδείας".

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Το σάπιο πολιτικό σύστημα χρειάζεται ανατροπή από το λαό. Υπόθεση "Ζημενς" και σενάρια ανανέωσης του αστικού συστήματος".

* Η ΧΩΡΑ: "7 φάκελοι που καίνε. Η λίστα με τις μίζες της SIEMENS".

* ΕΞΠΡΕΣ: "Τιμωρία με πρόσθετο φόρο 200% για ΕΤΑΚ. Το υπουργείο Οικονομικών "απειλεί" τις επιχειρήσεις που δεν θα υποβάλουν δήλωση".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Επιθετικές πωλήσεις ξένων. Πτώση για 11η συνεχή συνεδρίαση".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Οι ξένοι γύρισαν την πλάτη στις ελληνικές τράπεζες, ενώ η Ευρώπη αντιστάθηκε, η "Σοφοκλέους" υποχώρησε για 11η συνεχή ημέρα".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αναζητώντας αιτίες για την πτώση στο χρηματιστήριο. Ενδέκατη συνεχόμενη συνεδρίαση, χθες, με σημαντική υποχώρηση".

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.