ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Black Collection από την Meison Morgan: αισθητική αναβάθμιση για tablets και smartphones

11:24 - 24 Ιουλ 2013 | e-lements of Class
Black Collection από την Meison Morgan: αισθητική αναβάθμιση για tablets και smartphones
Στην σειρά των εμφανισιακά ομοιόμορφων tablets και smartphones, μια καλαίσθητη παρέμβαση μπορεί να κάνει τα δικά σας να ξεχωρίζουν: "ντύστε" τα με τις θήκες που κατασκευάζει η Meison Morgan, και οι οποίες κάνουν το iPhone, το iPad ή το Galaxy S να μοιάζουν με κομψούς, πολυτελείς χαρτοφύλακες και σημειωματάρια σαν αυτά της Moleskin.

Η σειρά Black Collection της Meison Morgan περιλαμβάνει χειροποίητες θήκες σε διάφορα χρώματα -εννέα συνολικά- που είναι κατασκευασμένες εξωτερικά από ανθεκτικό ακρυλικό ύφασμα, και εσωτερικά από ύφασμα βιβλιοδεσίας εξαιρετικής ποιότητας. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε λειτουργικές λεπτομέρειες: εσωτερική τσέπη όπου μπορείτε να φυλάσσετε τα έγγραφά σας, και δυνατότητα cinema view, που σας επιτρέπει να βλέπετε τα προβαλλόμενα στην οθόνη και από μία επιπλέον εναλλακτική θέση. Η θήκη κλείνει με ένα εξίσου καλαίσθητο υφασμάτινο λάστιχο.

 

Για να αναδείξετε αλλά και να προστατεύσετε το αγαπημένο σας gadget όταν δεν το χρησιμοποιείτε, στην Black Collection θα βρείτε και χειροποίητες ξύλινες βάσεις κατασκευασμένες από ξύλο θαλάσσης, που προσθέτουν μια πολύ ιδιαίτερη διακοσμητική νότα στο γραφείο σας, συνταιριάζοντας τις κλασικές αισθητικές αξίες με την σύγχρονη τεχνολογία.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://meisonmorgan.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις 16:16 - 24 Ιουλ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.