ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ζωή είναι ένα όμορφο Sport!

01:00 - 24 Φεβ 2014 | e-lements of Class
Η ζωή είναι ένα όμορφο Sport!
Η νέα καμπάνια της Lacoste προβάλλει το πάθος την ελευθερία πέρα από τα όρια...

Με το νέο μήνυμα της: «Η ζωή είναι ένα όμορφο Sport» η Lacoste εγκαινιάζει μια νέα εποχή, που την φέρνει πιο κοντά στις βασικές της αρχές, στον πυρήνα της, στις ρίζες της.


Είτε πρόκειται για αθλητικά γήπεδα είτε για το γήπεδο της καθημερινότητας η ιστορία της Lacoste ταυτίζεται με την αναζήτηση της αυθεντικότητας, της λειτουργικότητας και της κομψότητας. Κάθε ρούχο έχει σχεδιαστεί με στόχο να επιτρέψει σε άνδρες και γυναίκες να αισθάνονται ελεύθεροι στο μυαλό και το σώμα τους, με ρούχα που μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση, ευκολία και άνεση και προσαρμόζονται απόλυτα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο γήπεδο της ζωής.


Η νέα καμπάνια προβάλει αυτό ακριβώς το όραμα της αισιοδοξίας, του θάρρους και της θετικής στάσης στη ζωή: "Η ζωή είναι ένα όμορφο Sport"

 

Tην καμπάνια δημιούργησε ο Jacob Sutton ο οποίος πολύ ποιητικά απεικονίζει άνδρες και γυναίκες με μια απαράμιλλη κομψότητα να στέκονται "πάνω " από την πόλη και τις δοκιμασίες της ζωής . Αυτές οι αστικές και μινιμαλιστικές εικόνες αντανακλούν το "πνεύμα Lacoste " και μεταφορικά μας

παρουσιάζουν σύγχρονους ανθρώπους που μπορούν και παραμένουν χαλαροί & κομψοί όταν έρχονται αντιμέτωποι με σύγχρονες προκλήσεις.

 

Το πρώτο διαφημιστικό φιλμ σε σκηνοθεσία Seb Edward και πρωταγωνιστή τον Paul Hamy, μεταφέρει το θάρρος του ανθρώπου όταν έρχεται αντιμέτωπος με το μεγάλο άλμα . Ένα αίσθημα ζάλης καθώς τρέχει ολοταχώς προς το άγνωστο. Αντιμέτωπος με το συναισθηματικό κενό, κάνει το βήμα και διασχίζει εκείνο το δύσκολο ένα μέτρο που του χαρίζει τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του...

Τελευταία τροποποίηση στις 14:45 - 24 Φεβ 2014

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.