ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μinimal αισθητική και λειτουργικότητα από τη Sato

16:04 - 28 Φεβ 2014 | e-lements of Class
Μinimal αισθητική και λειτουργικότητα από τη Sato
Μια πρόταση από την Sato που ενσωματώνει τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις για τον χώρο εργασίας αποτελεί η σειρά ENOSI EVO.

Οι σύγχρονες διεθνείς τάσεις για τον σχεδιασμό του χώρου εργασίας προτείνουν έντονο χρώμα, ευελιξία, προσαρμογή με τεχνολογικά εξαρτήματα και minimal αισθητική που επιβάλλει το κύρος της κομψότητας. Η νέα ολοκληρωμένη διευθυντική σειρά ENOSI EVO από την Sato αντανακλά και ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες αυτές σχεδιαστικές τάσεις των διευθυντικών γραφείων για τον άνετο και υψηλού design εργασιακό χώρο, ενώ προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

 

Τα ξεχωριστά υλικά και ο σχεδιασμός της καθιστούν την ENOSI την πιο άμεσα ανταποκρινόμενη πρόταση στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου χώρου εργασίας. Το μοντέρνο design με τον σκελετό των γραφείων από χρώμιο ή αλουμίνιο, που συνδυάζεται με πληθώρα αποχρώσεων για τις επιφάνειες σε μελαμίνη και κρύσταλλο, προσθέτει την ανεπιτήδευτη κομψότητα της λιτότητας στους διευθυντικούς χώρους εργασίας.

 

Κάθε γραφείο έχει σχεδιαστεί, ώστε να λειτουργεί σαν μια ξεχωριστή μονάδα ή να μπορεί να συνδεθεί με ένα ερμάριο ανάλογα με το ύφος του κάθε χώρου εργασίας δημιουργώντας πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης του χώρου.

 

Η νέα διευθυντική σειρά έρχεται δυναμικά στον σύγχρονο χώρο εργασίας απευθυνόμενη σε εκείνους που είναι λάτρεις της κομψότητας και της ευελιξίας με την αντιπροσωπευτική ποιότητα της Sato.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.