ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θα βρέξει λεφτά, θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να τα πάρουμε ή όχι;

Θα βρέξει λεφτά, θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να τα πάρουμε ή όχι; Κύριο

11:38 - 29 Μαϊ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πύκνωσαν τον τελευταίο καιρό οι διαρροές και τα δημοσιεύματα για την δήθεν εσωτερική διαμάχση στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ σοβαρών, ακραίων, πασοκογενών και «γεφυροποιών», ως προς την στρατηγική του κόμματος και την στάση του στην κρίσιμη αυτή περίοδο.

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν, ακόμη και τον Τσιόδρα αμφισβήτησαν και ήλθε η ώρα η κρίσιμη, καθώς η πανδημική κρίση μεταλάσσεται σε οικονομική. 

 

Ο Τσίπρας παρουσίασε ένα (ακόμη) νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, μοιράζει λεφτά με την σέσουλα και αδιακρίτως και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν υιοθετεί τις προτάσεις του. 

 

Ερχεται και η Επιτροπή, έπειτα από το γελλογερμανικό σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης και δημοσιοποιεί μία πρόταση ιστορικών διαστάσεων για την οικονομική ανασυγκρότηση. Στην Ελλάδα αναλογούν περί τα 30 δισ. από τα νέα πακέτα. 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ με κάποιες ανακοινώσεις την χαιρετίζει. Η πρόταση υποβάλλεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

 

Και τι κάνουν οι ευρβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Επιλέγουν να απέχουν. Προφανώς επειδή ενοχλούνται που τα χρήματα αυτά και την μεγάλη ευκαιρία για την χώρα, θα την διαχειριστεί μία άλλη κυβέρνηση και όχι η δική τους. 

 

Την κλασική αυτή υποκριτική στάση του κόμματος ανέδειξε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη και με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα: 

 

{https://www.facebook.com/MSpyraki/videos/2683050902021006/}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.