ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται «τον Ηλία τον Κασιδιάρη»!

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται «τον Ηλία τον Κασιδιάρη»! Κύριο

12:37 - 22 Οκτ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τα παρατράγουδα από την δίκη της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουν πολύ εύκολα και η νευρικότητα σε κάποιους πολιτικούς χώρους δεν κρύβεται.

Στον απόηχο της κάπως άστοχης συζήτησης περί του τρόπου με τον οποίο άλλαξε επί ΣΥΡΙΖΑ ο ποινικός κώδικας και έτσι επιβλήθηκαν ηπιότερες ποινές από ό,τι κάποιοι θα επιθυμούσαν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε μέχρι και να επικαλείται τον Κασιδιάρη, προκειμένου να αναδείξει την δήθεν σχέση της ΝΔ με την νεοναζιστική οργάνωση. 

 

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Νικολαΐδης, μιλώντας σε εκπομπή του Open την Πέμπτη, αναφέρθηκε στις «αποκαλύψεις του Ηλία του Κασιδιάρη», ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος συνομιλούσε με στελέχη της ΧΑ, τα οποία στη συνέχεια συνομιλούσαν με τον Ρουπακιά, ο οποίος δολοφόνησε τον Φύσσα. 

 

Οι συμμετέχοντες στην εκπομπή με έκπληξη παρακολουθούσαν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται τον Κασιδιάρη, του το επισήμαναν, εκείνος το αρνήθηκε, αλλά η γκάφα είχε ήδη «γράψει»…

Τελευταία τροποποίηση στις 12:56 - 22 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.