ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις με την Black Friday εν όψει

09:14 - 02 Νοε 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις με την Black Friday εν όψει
Σήμερα ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, με την Black Friday να βρίσκεται προ των πυλών.

Σημειώνεται ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν χθες, Κυριακή, ωστόσο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων από την πανδημία, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή αποφάσισε να μην ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, όσον αφορά την Black Friday, αυτή πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, και οι καταναλωτές ασφαλώς περιμένουν, όπως κάθε χρόνο, να δουν και φέτος μεγάλες προσφορές. Λόγω της πανδημίας, η μεγάλη ημέρα των εκπτώσεων αφορά κατά βάση τις online παραγγελίες, με τους καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους σε τιμές κάτω του κόστους.

Η αγορά θεωρεί πως η Black Friday είναι μία καλή ευκαιρία για να γίνει τζίρος και να ευνοηθούν τόσο τα καταστήματα, όσο και οι καταναλωτές.

Έχουν ξεκινήσει ήδη διαβουλεύσεις με το υπουργείο Ανάπτυξης για το πώς θα διοργανωθεί η φετινή ημέρα για να μην υπάρξουν παρατράγουδα και θεωρείται πως τελικά θα βρεθεί τρόπος για να τηρηθεί το ξενόφερτο αυτό εμπορικό έθιμο, που, όμως, τυγχάνει ιδιαίτερης αποδοχής και στην Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:28 - 02 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.