ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Praxis: Υπερτιμημένο το ΧΑ

14:49 - 30 Οκτ 2006 | Αναλύσεις
Σε υπερτιμημένη περιοχή εκτιμά η Praxis International ΑΧΕ ότι έχει εισέλθει το ΧΑ, λόγω της πρόσφατης ανοδικής κίνησης που έχει σημειώσει από τα χαμηλά επίπεδα Ιουνίου.

Για την τρέχουσα εβδομάδα η εγχώρια αγορά αναμένεται να κινηθεί στο ρυθμό των ανακοινώσεων των εταιρικών αποτελεσμάτων, από τις οποίες ξεχωρίζουν αυτές της Eurobank και του ομίλου Τιτάν, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, καθώς και της Τράπεζας Κύπρου στις 3 Νοεμβρίου 2006.

Οι αναλυτές της Praxis σημειώνουν ότι οι εκτιμήσεις για την κερδοφορία τωνεταιρειών και κυρίως του τραπεζικού κλάδου, σε γενικές γραμμές παρουσιάζονται θετικές, γεγονός το οποίο αφενός αναμένεται να κεντρίσει το επενδυτικό ενδιαφέρον, αφετέρου δεν αποκλείεται να προκαλέσει ορισμένες κινήσεις ρευστοποίησης κερδών σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, σε συνδυασμό ΅ε το χρηματιστηριακό κλίμα που θα διαμορφωθεί στις κυριότερες ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές.

Στις κυριότερες επενδυτικές επιλογές της Praxis περιλαμβάνονται οι εταιρείες Intralot, Σαράντης, Audio Visual, Πλαστικά Θράκης και Κατσέλης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.