ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Shanghai Comp.: Πώς οι fund managers προέβλεψαν την πτώση;

14:01 - 15 Ιουλ 2015 | Αναλύσεις
Shanghai Comp.: Πώς οι fund managers προέβλεψαν την πτώση;
Ποιος τρόπος αποτελεί έναν από τους καλύτερους για τις τοποθετήσεις των hedge funds;

Μετά από τα τελευταία μας άρθρα σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να προβλέψει κρίσιμα επίπεδα αντιστροφής των αμερικανικών δεικτών, θα αφιερώσουμε το παρόν άρθρο στην Κίνα, η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας των πολύ μεγάλων απωλειών.

Εδώ και μήνες είχαμε ακούσει τις προειδοποιήσεις των αναλυτών από μεγάλες επενδυτικές τράπεζες αλλά και από σημαντικούς διαχειριστές οι οποίοι εκτιμούσαν ότι μια σημαντική πτώση έρχεται.

Ως γνωστόν, οι επενδυτές αυτοί τοποθετούνται έχοντας μια macro εικόνα στο μυαλό τους. Ο χρόνος που είναι κρίσιμος για αυτούς μετριέται σε μήνες και όσοι έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια που διδάσκουμε σε συνεργασία με τη Delta Forex Group γνωρίζουν επακριβώς αυτή τη χρονική περίοδο.

Παρακάτω υπάρχει ένα γράφημα το οποίο αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους, με τους οποίους οι hedge fund managers τοποθετούνται. Φυσικά, ο τρόπος αυτός ισχύει και σε άλλες αγορές και μάλιστα πρόσφατα τον είδαμε να μας «δείχνει» εκπληκτικές ευκαιρίες σε EUR/USD και πετρέλαιο.

15 07 15 chinanew

Είναι προφανές ότι ο τρόπος αυτός επιτρέπει τη λήψη σημαντικών μακροπρόθεσμων αποφάσεων.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο email: [email protected]

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.