ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται το… αριστοτεχνικό «παίξιμο» στη Σαράντης Κύριο

08:18 - 26 Οκτ 2017 | Αναλύσεις
Συνεχίζεται το… αριστοτεχνικό «παίξιμο» στη Σαράντης
Οι άνθρωποι παραδίδουν μαθήματα χρηματιστηριακής συμπεριφοράς και μπράβο τους. Αφού βεβαίως, εδώ και πολλά χρόνια, παραδίδουν μαθήματα επιχειρηματικής συμπεριφοράς και συνέπειας! Προηγήθηκε η επιχειρηματική επιτυχία και μετά ακολούθησε και ακολουθεί η χρηματιστηριακή.

Ο λόγος για την εταιρεία και τη μετοχή της Σαράντης, που ακόμη και στη μεγάλη πτώση σχεδόν σύσσωμου του FTSE 25 τη Δευτέρα έδειξε άμυνες κλείνοντας τελικά αμετάβλητος, ενώ χθες κυριάρχησε στα μη τραπεζικά blue chips έχοντας άνοδο 2,56%!

Ασχέτως κλίματος, ελάχιστα διαταράσσεται το χρηματιστηριακό προφίλ της Σαράντης και αυτό είναι αξιοσημείωτο, καθώς δεν ισχύει ούτε για χαρτιά – οδηγούς όπως ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ή Coca Cola HBC.

Το κλείσιμο στα 12,40 ευρώ ελάχιστα απέχει από τα 12,70 ευρώ της 6ης του περασμένου Ιουλίου, που… τυγχάνει να είναι και υψηλά 10ετίας για τη μετοχή!

H Σαράντης είναι ένα «μαζεμένο» χαρτί, το οποίο οι έχοντες την… ευθύνη το φροντίζουν, ενώ έχουν δοθεί ισχυρά μερίδα σε ξένα funds που δεν είναι τυχοδιώκτες, αλλά σταθεροί και μακροπρόθεσμου ορίζοντα επενδυτές… 

Τελευταία τροποποίηση στις 08:29 - 26 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.