ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα του Χρηματιστηρίου αυτή την εβδομάδα

09:30 - 06 Νοε 2017 | Αναλύσεις
Η ατζέντα του Χρηματιστηρίου αυτή την εβδομάδα
Σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου αποκόπτεται το δικαίωμα προτίμησης στις ΑΜΚ των Ευρωσυμβούλων και της Κέκρωψ. Την προσεχή Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ο ΟΔΔΗΧ θα βγει στις αγορές για να αναχρηματοδοτήσει την έκδοση τρίμηνων εντόκων αρχικού ύψους 0,875 δισ. ευρώ.

Παράλληλα, από τις 8 Νοεμβρίου η μετοχή της Quest Συμμετοχών θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα επιστροφής κεφαλαίου (0,34 ευρώ ανά μετοχή).

Την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η Τακτική Γενική συνέλευση της Jumbo με θέματα μεταξύ άλλων την διανομή του υπόλοιπου μερίσματος 18 λεπτών ανά μετοχή (σύνολο για την χρήση 36 λεπτά) και την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου έως 250 εκατ. ευρώ. Μένει να δούμε σε ποια… χώρα θα γίνει η έκδοση του ομολόγου!

Επίσης, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου θα ανακοινώσουν αποτελέσματα τρίτου τριμήνου όμιλοι όπως Coca Cola HBC, OTE (πριν την έναρξη της συνεδρίασης) και Ελληνικά Πετρέλαια.

Τέλος, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά της η Aegean Airlines, τα οποία αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το 3ο τρίμηνο (Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος) είναι μακράν το καλύτερο, λόγω της έξαρσης του τουρισμού.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:21 - 06 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.