ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της αγοράς όλη την εβδομάδα

08:45 - 13 Νοε 2017 | Αναλύσεις
Η ατζέντα της αγοράς όλη την εβδομάδα
Το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι αλλαγές στο δείκτη Morgan Stanley Capital International (MSCI), ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι όποιες προσθήκες ή διαγραφές από ελληνικής πλευράς.

Πρόκειται για την εξαμηνιαία αναθεώρηση που γίνεται βάσει των κεφαλαιοποιήσεων, αλλά και βάσει άλλων παραγόντων όπως εμπορευσιμότητα, free foat κ.λπ.

Οι δύο πιο… στιβαρές υποψηφιότητες για να εισαχθούν στο δείκτη είναι οι Motor Oil και Μυτιληναίος, ενώ υποψήφιες για διαγραφή είναι οι Folli Follie και Τράπεζα Πειραιώς. Πάντως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη γίνουν αλλαγές σ’ αυτή τη συγκυρία.

Επίσης, σήμερα το απόγευμα θα ανακοινώσει (πολύ καλά) αποτελέσματα η Motor Oil, ενώ το απόγευμα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη με πιθανές ανακοινώσεις που θα αφορούν το προμέρισμα της χρήσης.

Την Τρίτη το απόγευμα θα ανακοινώσει αποτελέσματα 9μήνου ο ΟΠΑΠ με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε VLTs αλλά και τα Monitor Games.

Την Τετάρτη το πρωί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα του ομίλου Μυτιληναίος. Κατόπιν, τη σκυτάλη παίρνουν οι τράπεζες όπου στις 16 Νοεμβρίου ξεκινά η Eurobank δίνοντας πρώτη την εικόνα των τάσεων που επικράτησαν στο γ’ τρίμηνο.

Τέλος, την Παρασκευή θα ανακοινώσει αποτελέσματα η Grivalia Properties, ενώ υπάρχει και η λήξη της προτελευταίας σειρά παραγώγων για το 2017 στις 14:00 το μεσημέρι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.