ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα ιστορικά υψηλά για την Κρι Κρι που καλπάζει Κύριο

08:48 - 14 Μαρ 2018 | Αναλύσεις
Νέα ιστορικά υψηλά για την Κρι Κρι που καλπάζει
Φαινόμενο για το ελληνικό χρηματιστήριο αποτελεί η μετοχή της σερραϊκής εταιρείας Κρι Κρι, η οποία έκλεισε χθες σε νέα ιστορικά υψηλά, έχοντας αξιοζήλευτη συμπεριφορά, ασχέτως γενικότερου κλίματος στο χρηματιστήριο!

Πιο αναλυτικά, η μετοχή έκλεισε χθες στα 3,87 ευρώ, επίπεδα που είναι νέα ιστορικά υψηλά, έχοντας άνοδο 1,84%, ενώ πλέον η κεφαλαιοποίησή της ανήλθε στα 127,9 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, έχει μόλις ένα αρνητικό κλείσιμο εντός του Μαρτίου, ενώ ξεκίνησε το έτος από τα 3,01 ευρώ, που σημαίνει ότι κερδίζει 0,86 ευρώ ανά μετοχή μέσα σε δυόμισι μήνες.

Η Κρι Κρι εισήλθε στο Χρηματιστήριο στις 6 Αυγούστου 2003 αντλώντας περίπου 6 εκατ. ευρώ και είναι από τις επιχειρήσεις που χρησιμοποίησαν χρηστά τα κεφάλαια της εισαγωγής, έχοντας την τελευταία 15ετία διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης σχεδόν σε κάθε έτος, κάτι εξαιρετικά σπάνιο!

Έχει καλή μερισματική πολιτική, συνεπές και αξιόπιστο management, ενώ τα προϊόντα της έχουν άριστο όνομα στην αγορά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες που εξάγει. Θυμίζουμε ότι εξάγει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στο… Ιράν όπου έχει ένα σημαντικότατο ποσοστό του διεθνούς τζίρου της.

Φυσικά, δε θα αργήσει και το placement που θα αυξήσει το (περιορισμένο σήμερα) free float της μετοχής και θα δώσει νέα κεφάλαια ώστε η επιχείρηση να αλλάξει -εκ νέου- επίπεδο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.