ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε νέα ιστορικά υψηλά η Πλαστικά Κρήτης, παρά το κλίμα

09:00 - 23 Μαρ 2018 | Αναλύσεις
Σε νέα ιστορικά υψηλά η Πλαστικά Κρήτης, παρά το κλίμα

Σε νέα ιστορικά υψηλά έκλεισε χθες, Πέμπτη, η μετοχή της Πλαστικά Κρήτης, η οποία εντυπωσιάζει όλο το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα στο ταμπλό, ακόμη και σε συνεδριάσεις όπως η χθεσινή που σύσσωμη η αγορά υποχώρησε…

Πιο αναλυτικά, ο τίτλος έκλεισε χθες στα 14,30 ευρώ με νέα ισχυρή άνοδο 5,93%, ενώ στις τελευταίες δώδεκα συνεδριάσεις, έχει μόλις δύο πτωτικές.

Πλέον, η κεφαλαιοποίηση του ομίλου διαμορφώνεται στα 391,5 εκατ. ευρώ, κάτι που τον κατατάσσει στην 28η θέση των αποτιμήσεων όλου του Χρηματιστηρίου!

Ασφαλώς ένα επίτευγμα, που δείχνει ότι αν συνεχίσει έτσι και αν αυξήσει όγκους, τότε κάποια στιγμή, ίσως «χτυπήσει» και την… πόρτα του FTSE 25.

Πάντως, μεγάλο πρόβλημα παραμένει η περιορισμένη εμπορευσιμότητα, αλλά και το γεγονός ότι ο όμιλος -παρά την ποιότητά του- δεν έχει… εξωστρέφεια, τουλάχιστον όπως την έχουν μάθει οι Έλληνες επενδυτές.

Ο όμιλος είναι χαμηλών τόνων, «μιλά» μόνο με την επιχειρηματική του ποιότητα, τα κέρδη και τους τζίρους, το συνεπές του management.

Αν αυξήσει και όγκους, τότε μπορεί να μπει και στα… σαλόνια!

H Πλαστικά Κρήτης ιδρύθηκε το 1974 και πέρασε το κατώφλι του Χρηματιστηρίου στις 13 Μαΐου 1999.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:01 - 23 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.